Juridikstudent?
Då ska du känna dig lite extra välkommen!

Vill du omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken? Har du en drivkraft att hjälpa människor med juridiska frågor och problem? Brinner du för familjerätt och vill kickstarta din karriär redan under studietiden? Då ska du ansöka till oss!
Juridik Till Alla är en start up verksamhet och ett talangnätverk inom Familjens Jurist. Precis som vårt namn antyder vill vi sänka trösklarna för juridik och hjälpa många fler människor i deras juridiska problemställningar genom webbrådgivning och andra digitaliserade juridiska tjänster. Samtidigt är vi Familjens Jurists interna rekryteringsplattform där våra medlemmar får en unik möjlighet att bli en del i Familjens Jurists framtagna karriärväg redan under studietiden.
På så vis lär vi känna våra talanger på riktigt - för att veta vad just du brinner för och ge dig nära kontakt med vår juristorganisation. Vi ger dig en tydlig karriärväg framåt med coachning, utbildning och en egen fadder. Som rådgivare utreder du frågeställningar från privatpersoner inom de flesta rättsområden och publicerar på vår hemsida. Dina arbetsuppgifter utvecklas löpande med möjlighet att arbeta med fler intressanta juridiska tjänster längs med vägen. Ersättning utgår för arbetet.

Så blir du medlem!

För att bli rådgivare behöver du ha läst minst två år på något av juristprogrammen i Sverige. Utöver det behöver du ha goda akademiska meriter, men framför allt behöver du vara intresserad av praktisk juridik för att trivas i vårt gäng. Är det dig vi söker och söker du oss? Ansök nu!