Vi är stolta och glada att vi har blivit nominerade till Swedish Legal Innovation Awards för 2017. Utmärkelsen delas ut till den juridiska aktör som bidrar mest till att modernisera juridiken och juristbranschen. Vi återkommer med hur det går för oss när priset ska delas ut den 21 september. 

Helt klart är att det finns ett enormt behov av smidiga webbaserade juridiska tjänster. När sommaren nu går mot sitt slut har vi besvarat nästan 600 kluriga juridiska frågeställningar på knappt två månader sedan lanseringen och fått fantastiskt positiva omdömen från våra kunder. Våra utredningar publicerar vi självklart på vår hemsida så att även andra kan ta del av dem. Den positiva responsen gör oss ännu mer taggade att jobba vidare och expandera verksamheten under hösten, så fortsätt skicka in era problem. Vi står redo!

Säg din mening och skriv en kommentar
Dölj kommentar

Läsarkommentar

Vill du addera något?

Innehållet i detta fält visas inte publikt
Skriv denna siffran i fältet ovan: