Juridik till alla har haft mycket att göra och frågorna till oss ökar i snabb takt. Därför är vi oerhört glada att välkomna tre nya rådgivare till gänget som hjälper oss med juridisk rådgivning till dig. Dessa glada talanger heter Stephan, Felicia och Jessica. 

Stephan läser sjunde terminen på Stockholms universitet är 22 år från söder om Stockholm. Han är den där killen som både är spontan, social, engagerad och har alltid många järn i elden. Om han inte pluggar, jobbar eller är aktiv ideellt umgås jag med familj och vänner eller kollar på serier. Som träningsform har han valt gymmet som han regelbundet besöker. Som om det inte vore nog behärskar han även att konsten att sjunga, rappa, och måla. 

Felicia läser sjunde terminen i Stockholm och är 22 år gammal. Hon älskar förutom juridik även träna och laga mat. Något som många inte känner till är att hon tränat gymnastik i 10 år och tävlat på elitnivå. Hennes något komplicerade efternamn ”ten Heggeler” kommer från att hon är fjärdedels holländare - namnet brukar ge upphov till många roliga uttalsförsök.  

Jessica läser även hon sin sjunde termin på juristprogrammet i Stockholm och är 24 år gammal. Hon jobbar redan extra som paralegal hos Familjens jurist på citykontoret. På sin fritid befinner sig Jessica vanligtvis i löpspåret där hon gladeligen springer tre mil i veckan. Hon värderar i övrigt resor och tid med familj och vänner högt. Jessica är en glad och driven tjej med ett stort engagemang för migrationsfrågor.

Varmt välkomna önskar vi dem! Om du själv är intresserad av att börja jobba med oss eller vet någon talangfull juriststudent, skicka in en ansökan till oss på juridiktillalla.se/bli-studentradgivare. Vi behöver bli många fler framöver.

Säg din mening och skriv en kommentar
Dölj kommentar

Läsarkommentar

Vill du addera något?

Innehållet i detta fält visas inte publikt
Skriv denna siffran i fältet ovan: