Juridik Till Alla har haft ett enormt inflöde av juridiska frågor sedan vi startade i somras. Detta är oerhört roligt och visar att det finns ett stort behov av vår tjänst. Vi har rekryterat för fullt för att hinna med ökningen av frågor och bl.a. dubblerat vår personalstyrka senaste månaderna. Trots detta har vi inte hunnit besvara alla era frågor inom utsatt tid. För att vi ska kunna ge er frågeställare en bra tjänst där du ska veta att du får svar på din frågeställning inom rimlig tid har vi därför gjort ett par förändringar. En frågekvot har skapats där vi helt enkelt väljer att inte ta emot fler frågor än vad vi hinner med, vilket för närvarande är 50 frågor/vecka. Vi har också utökat handläggningstiden något till maximalt 7 arbetsdagar. På detta sätt kan vi redan när du ställer en fråga veta att den besvaras inom utlovad tid. Är frågekvoten uppfylld en vecka kan du inte ställa din fråga, men då är å andra sidan inte långt tills slussarna öppnar igen nästkommande vecka.  

Välkommen med ditt juridiska problem!

Säg din mening och skriv en kommentar
Dölj kommentar

Läsarkommentar

Vill du addera något?

Innehållet i detta fält visas inte publikt
Skriv denna siffran i fältet ovan:

Vi har ett enormt frågetryck just nu och gör vårt bästa för att utreda era frågor snabbt, men hinner tyvärr inte besvara alla inom vår normala handläggningstid på 7 dagar.