Nu söker vi biträdande jurister till vårt kontor på Torsgatan i Stockholm. Som biträdande jurist hos Juridik till Alla arbetar du med att skapa trygghet för våra kunder i livets alla faser. Vi vill göra juridiken tillgänglig för alla och hjälpa fler människor med deras problem. Vi jobbar ständigt med att göra livet tryggare och enklare, i sorg, glädje och allt däremellan. Det innebär omväxlande arbetsdagar och en stor bredd av olika uppdrag och människor. Du blir en del av ett team som ger juridisk rådgivning till privatpersoner via Familjens Jurists olika samarbetspartners.

Vad önskar vi av dig? 
Vi söker dig som har fullgjord juristexamen och har ett brinnande intresse av familjerätt. Du är i början av din karriär eller hungrig på möjligheten att lära dig familjejuridik från grunden.

Du är initiativrik, har hög ansvarskänsla och motiveras av att på bästa sätt hjälpa dina kunder. Du uttrycker dig tydligt och lättbegripligt såväl i tal som skrift och har förmågan att kunna förklara komplicerade juridiska resonemang på ett enkelt sätt.

Vi ställer höga krav på din servicekänsla och professionalism gentemot klienterna och som person är du noggrann, orädd och affärsorienterad. Du har en hög social kompetens och lätt för att umgås och samarbeta med andra människor. Du kan både lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Verksamheten bedrivs med hög digital mognad och du som ska arbeta hos oss behöver vara en van användare av digitala verktyg.

Vad erbjuder vi dig? 
Som biträdande jurist hos oss kan du förvänta dig ett omväxlande arbete där du dagligen får möta nya typer av uppdrag. Du får arbeta i en spännande miljö med kollegor som också är i början av sin karriär tillsammans med prestigelösa, engagerade och erfarna jurister som vägleder. Du sitter i nyrenoverade lokaler tillsammans med Familjens Jurist Utvecklingskontor som består av en Processenhet, en Utlandsenhet och en Privaträttsenhet.

För att kunna utvecklas i din yrkesroll erbjuder vi ett gediget utvecklingsprogram med tydliga karriärsteg framåt och en egen mentor. I takt med att du utvecklas i din yrkesroll hoppas vi kunna erbjuda dig nya jobbmöjligheter inom Familjens Jurist olika verksamheter.

Juridik till Alla är en värderingsstyrd verksamhet som sätter stort värde på din delaktighet och ditt inflytande. I strävan efter ännu nöjdare medarbetare och kunder sätter vi stort värde på dina förslag och idéer om förbättringar. Vi erbjuder våra medarbetare goda förmåner samt kollektivavtal, vilket vi i princip är ensamma om i branschen.

Tillträde 1 september eller efter överenskommelse.

Är du intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 september. Ansök här!

Säg din mening och skriv en kommentar
Dölj kommentar

Läsarkommentar

Vill du addera något?

Innehållet i detta fält visas inte publikt
Skriv denna siffran i fältet ovan: