Juridik Till Alla söker nya studentrådgivare. Är du den vi söker? Du går termin fyra eller uppåt på juristprogrammet på Stockholms eller Uppsalas universitet. Har du en stark drivkraft att hjälpa människor med deras frågor och problem? Brinner du för familjerätt och vill utvecklas till en rådgivare hos en stor, kompetent och seriös arbetsgivare? Då ska du arbeta hos oss! Juridik Till Alla är ett talangnätverk för juriststudenter inom Familjens Jurist. Precis som vårt namn "Juridik Till Alla" antyder vill vi hjälpa fler människor med deras juridiska problem.

Juridik Till Alla ingår i Familjens Jurists interna rekryteringsplattform där våra studentrådgivare ges en unik möjlighet att tidigt bli en del i Familjens Jurists karriärprogram med start redan under studietiden eller direkt efter juristexamen. Vi erbjuder en tydlig karriärväg framåt med coachning, utbildning och egen mentor. Studentrådgivarna får också bra förmåner och omfattas av kollektivavtal.

Du behöver ha goda akademiska meriter, men framför allt behöver du vara intresserad av praktisk juridik för att trivas i vårt gäng. Som studentrådgivare utreder du frågeställningar från privatpersoner inom de flesta rättsområden och publicerar svar på vår hemsida. Arbetet sker på distans. Skapa din profil för att ansöka här.

 

Säg din mening och skriv en kommentar
Dölj kommentar

Läsarkommentar

Vill du addera något?

Innehållet i detta fält visas inte publikt
Skriv denna siffran i fältet ovan: