Juridik Till Alla. Alltid.
Kontakta oss dygnet runt.

Har du frågor om tjänsten eller vill boka tid med en jurist, ring oss på telefon 0771-771 070 eller skicka ett mail till in info@juridiktillalla.se. Vi nås på telefon måndag-fredag 9-17. Vill du ha din juridiska frågeställning utredd? Använd formuläret nedan så skickar vi en utredning inom sju dagar.

Ställ din juridiska fråga

Frågeprocessen

Börja med att fylla i din juridiska frågeställning. En bra och tydlig beskrivning av din frågeställning möjliggör en bättre analys och handlingsplan hur du kan gå vidare med ditt problem.

Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka frågan. Kontaktuppgifterna hanteras med full sekretess och publiceras inte eller skickas vidare till någon annan utan ditt samtycke.

En av våra duktiga rådgivare utreder din juridiska frågeställning. Normal handläggningstid är sju dagar. Svaret skickas till din angivna e-postadress och publiceras anonymt i på vår hemsida.

Vad säger våra användare om oss?

Vi har ett enormt frågetryck just nu och gör vårt bästa för att utreda era frågor snabbt, men hinner tyvärr inte besvara alla inom vår normala handläggningstid på 7 dagar.