Kostnadsfri juridisk hjälp ger riktningen. Kontakta oss för att göra slag i saken.

Vi ger dig alltid den inledande rådgivningen helt gratis. När du vet vad som gäller juridiskt i just din situation kan du fatta beslut om du vill gå vidare med ditt ärende – då finns våra skickliga jurister på Familjens Jurist redo att hjälpa dig vidare med den tjänst som passar just dig och din plånbok.

Vår idé är att sänka trösklarna för juridik och bjuda på den juridiska kunskap som andra jurister tar dyra arvoden för. Vi tycker helt enkelt att det ska vara gratis att få sin juridiska situation analyserad. Hur ska du annars veta om det är lönt att gå vidare med ett juridiskt ärende och i sådana fall hur?

Vi möjliggör gratis inledande rådgivning med hög kvalitet genom vårt team av noggrant rekryterade och utbildade studentrådgivare. När du läst om vad som gäller i din situation bland våra samlade frågor och svar eller fått ett personligt svar på din frågeställning via vår webbtjänst kan du använda någon av våra tjänster nedan för att gå vidare med ditt juridiska ärende.

Boka 20 minuters telefonsamtal med en jurist - helt kostnadsfritt

Är du behov av att anlita en kvalificerad jurist som hjälper dig med ditt juridiska problem? Våra skickliga jurister på Familjens Jurist kan ta emot dig på kontor på över 100 orter i hela landet. Priset varierar på olika kontor och du kan erbjudas antingen fast pris eller på löpande räkning. Kolla med det aktuella kontoret i samband med bokning. Lämna dina uppgifter nedan så blir du uppringd för bokning av tid.

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan kontakta dig för att boka en tid. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår Integritetspolicy.