Kostnadsfri juridisk hjälp ger riktningen. Kontakta oss för att göra slag i saken.

Vi ger dig alltid den inledande rådgivningen helt gratis. När du vet vad som gäller juridiskt i just din situation kan du fatta beslut om du vill gå vidare med ditt ärende – då finns våra Familjens Jurists skickliga jurister redo att hjälpa dig vidare med den tjänst som passar just dig och din plånbok.

Vår idé är att sänka trösklarna för juridik och bjuda på den juridiska kunskap som andra jurister tar dyra arvoden för. Vi tycker helt enkelt att det ska vara gratis att få sin juridiska situation analyserad. Hur ska du annars veta om det är lönt att gå vidare med ett juridiskt ärende och i sådana fall hur?

Vi möjliggör gratis inledande rådgivning med hög kvalitet genom vårt team av noggrant rekryterade och utbildade studentrådgivare. När du läst om vad som gäller i din situation bland våra samlade frågor och svar eller fått ett personligt svar på din frågeställning via vår webbtjänst kan du använda någon av våra tjänster nedan för att gå vidare med ditt juridiska ärende.

Boka tid med en jurist

Är du behov av att anlita en kvalificerad jurist som hjälper dig med ditt juridiska problem? Boka tid på något av Familjens jurists 35 kontor så får du träffa en av våra skickliga jurister. Priset för en timmes möte är mellan 1 678 kr och 2 095 inkl. moms.

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan kontakta dig för att boka en tid. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår Integritetspolicy.

Livsbesiktning® över telefon

Vill du få en analys av din familjejuridiska situation? Vi ger dig en juridisk behovsanalys per telefon helt gratis. Du bokar enkelt en tid med en av våra kompetenta medarbetare som hjälper dig utifrån just dina förutsättningar.

Till Livsbesiktningen

Familjens Jurist Digital

Här kan du direkt online köpa prisvärda juridiska tjänster till fasta priser. Du kan skriva avtal direkt via webben eller boka ett personligt möte via skype och telefon. Du kan även köpa färdiga avtalspaket för just din livssituation med inkluderande rådgivning.

Öppna FJ Digital

Vi har ett enormt frågetryck just nu och gör vårt bästa för att utreda era frågor snabbt, men hinner tyvärr inte besvara alla inom vår normala handläggningstid på 7 dagar.